Cautare

4463 de rezultate pentru "reinvierea dragostei de pamant agricol a romanilor" (2.70 secunde)
Experiente de dincolo de moarte: ... Adriana Toma) Potrivit studiilor si imaginandu-ne ca nu exista reincarnare, moartea pamanteana intervine atunci cand sufletul se desprinde de corp. Sufletul omului este ceea ce reprezinta o fiinta omeneasca din momentul in care s-a nascut si pana a murit.
FARCAS) Discutand ipoteza hipercivilizatiilor, spuneam ca aproape sigur reprezentantii sai au explorat si inventariat Galaxia noastra, pana la cel mai mic detaliu semnificativ, inca de milioane de ani. Ne putem deci intreba - nu cumva Pamantul si vietatile sale au fost luate, inca de atunci, sub ocrotirea lor?
Acolo, un barbat de 56 de ani a fost scos cu forta dintr-un supermarket si pus la pamant de doi politisti locali. In imagini se vede cum unul dintre politisti este urcat pe barbatul pus la pamant, in timp ce al doilea il incatuseaza.
Ziua Drapelului National a fost instituita pentru a marca ziua de 26 iunie 1848, cand Guvernul revolutionar a decretat ca Tricolorul - rosu, galben si albastru - sa reprezinte steagul national al tuturor romanilor. Ziua de 26 iunie a fost proclamata Ziua Drapelului National prin Legea nr.
Coalitia Anticoruptie "Pentru un Parlament Curat " considera ca trei dintre politicienii care si-au depus candidatura la Botosani pentru alegerile generale nu au calitatea morala de a face acest lucru.
Timp de trei zile, respectiv de simbata pina luni, la invitatia deputatului PNL Ovidiu Silaghi, un consilier al ministrului Agriculturii din Italia, Luigi Dimiccoli, a vizitat judetul Satu Mare.
Marii producatorii de griu din judet se gindesc tot mai serios sa renunte la infiintarea acestei culturi, in conditiile in care nu reusesc sa-si mai acopere nici macar cheltuielile de productie.
1943/2002, fiecare localitate trebuie sa aiba specialisti in constructii care pot fi arhitecti, ingineri constructori, conductori arhitecti, subingineri, tehnicieni constructori sau absolventi ai unor scoli de constructii.
Elena Mosor, primarul comunei gorjene Alimpesti, este urmarita penal intr-un dosar si cercetata in altele, majoritatea faptelor fiind sesizate de localnici. ... Aceasta are la activ trei dosare penale, iar procurorii gorjeni au inceput cercetarile in urma sesizarilor primite de la numerosi cetateni din localitate.
Incepand din aceasta luna, si pana in martie 2007, inclusiv, persoanele de sex feminin care doresc sa lucreze in strainatate in domeniul agricol se pot inscrie in baza de date a Oficiului pentru Migratia Fortei de Munca (OMFM).
Politistii au propus trimiterea in judecata a fostului primar din comuna doljeana Dranic, dar si a contabilului si referentului agricol, cei trei fiind cercetati pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu contra intereselor publice, fals intelectual si uz de fals.
Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Dolj are, incepand de ieri, un nou staff.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, duminica, la Suceava, ca slaba dezvoltare a agriculturii e cauzata de neatragerea fondurilor europene. El a precizat ca, printre motivele pentru slaba absorbtie a fondurilor este "popularea" Agentiei de Plati si Interventie pentru Agricultura (APIA) cu "toate pipitele".
Impartirea administrativ-teritoriala a Romaniei Una dintre metehnele conducatorilor rupti de realitate si/sau absolutisti este personalizarea tarii pe care o conduc.
Toti de aici erati pionieri, acum 23 de ani Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a rememorat, duminica, la lansarea candidatilor USL din sectorul 3, momentele Revolutiei din 1989 si le-a spus social-democratilor si liberalilor mai tineri ca in urma cu 23 de ani ei erau pionieri.
23.337 miliarde de lei, aceasta este suma recuperata de Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului in perioada 2001-septembrie 2004.
Parcul de masini si utiliaje agricole din Romania este invechit, peste 70 la suta din acesta avand varsta depasita, a declarat Dorin Zaharescu, directorul Directiei de mecanizare din Ministerul Agriculturii, la o conferinta organizata de Uniunea Intreprinderilor Italiene Constructoare de Masini Agricole (UNACOMA).
Ministrul Agriculturii, Gheorghe Flutur, a anuntat ca a propus Bancii Mondiale proiecte de dezvoltare a sectorului agricol in valoare de 1,3 miliarde de dolari.
Acestea sunt vechiul amplasament, restituirea in natura si restituirea la nivelul anului 1945, care vor deveni reguli ale retrocedarilor si nu exceptii, a declarat ieri ministrul de resort, Gheorghe Flutur.
Investitorii israelieni sunt interesati de sectorul agricol romanesc, cooperarea economica dintre cele doua tari evoluand pozitiv in ultima perioada.
google-analytics.com